Zitelementen Kroon voor Lombok

In opdracht van Stichting Maanzaad heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten prefab zitelementen geproduceerd voor de Kroon voor Lombok. De zitelementen.. Meer lezen »

Zeven stations Hoekse Lijn

In opdracht van TBI Mobilis / Volker Rail zullen MBS Betontrappen en speciaalproducten en MBS Infra alle prefab perronplaten en.. Meer lezen »

Betontrap voor fietsenstalling

In opdracht van Bouwbedrijf Moonen heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten voor de fietsenstalling van het nieuwe schoolgebouw van de SintLucas.. Meer lezen »

Betontrap met fietsgoten

Op camping Duinhorst in Wassenaar heeft MBS Kelderbouw een afzinkkelder onder het woonhuis van de campingeigenaar gerealiseerd in samenwerking met.. Meer lezen »

Hendrik-Ido-Ambacht

Draaitrap

Draaitrap

Voor de nieuwbouw van het kantoor van de Ham Groep in Hendrik-Ido-Ambacht heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten een draaitrap geleverd.

Genemuiden

Betonsokkel

Betonsokkel

MBS Betontrappen en speciaalproducten heeft een betonsokkel geleverd voor het kunstwerk Met elkaar verweven in Genemuiden. Het kunstwerk symboliseert de.. Meer lezen »

Leerdam

Prefab brug

Prefab brug

Voor een nieuwe woning met kelder in Leerdam heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten een prefab brug geleverd. De brug is.. Meer lezen »

Betontrap woning Soest

In een woning in Soest heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten een betontrap geplaatst.

Alphen aan den Rijn

Tribune voetbalveld

Tribune voetbalveld

Voor voetbalvereniging Alphia te Alphen aan den Rijn (i.o.v. Vink Bouw) heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten een tribune gemaakt bestaande.. Meer lezen »

Betontrap Schoterbrug

MBS Betontrappen en speciaalproducten heeft de betontrap voor de Schoterbrug in Haarlem geleverd.

Draai- en kwarttrappen

Onderstaand vindt u een kleine selectie van de draai- en kwarttrappen die MBS Betontrappen en speciaalproducten de afgelopen jaren geleverd.. Meer lezen »

Amsterdam

Betontrap

Betontrap

MBS Betontrappen en speciaalproducten realiseerde in samenwerking met aannemingsbedrijf K. Dekker B.V. een bijzonder brugproject in Amsterdam. Wij hebben de.. Meer lezen »

Betontrappen en bordessen

Onderstaand vindt u een kleine selectie van de vele betontrappen die MBS Betontrappen en speciaalproducten de afgelopen jaren heeft geleverd… Meer lezen »

Betontrappen Eemplein

In opdracht van gemeente Amersfoort heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten grote betontrappen geleverd voor het Eemplein.

Brugpijlers Plofsluisbrug

In opdracht van Ippel Civiele Betonbouw heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten in het najaar van 2014 brugpijlers geleverd voor de.. Meer lezen »

Prefab trapelementen Brede school

Voor de Brede School in Amsterdam heeft MBS Betontrappen en speciaalproducten prefab trapelementen geleverd.